Service

Het klinkt natuurlijk afgezaagd, maar service vinden wij allemaal heel belangrijk. Dat geldt voor klantvriendelijkheid, verkoopadvies, meedenken aan een oplossing of luisteren wanneer het een keertje anders is gelopen dan je verwachtte.

Neem contact op

Horlogebatterij & -bandje vervangen

Is je horloge ermee gestopt? Dan heb je natuurlijk een grote kans dat het een lege batterij is. Die kunnen we voor je vervangen terwijl je erop wacht. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide collectie horlogebandjes.

OV-oplaadpunt

Wil je je OV-chipkaart opladen of er een reisproduct opzetten? Dat kan bij ons OV-oplaadpunt. Het oplaadpunt is bereikbaar tijdens de openingstijden van de winkel.

Saver kunststofzakkenautomaat

Alle bewoners van Halderberge kunnen bij ons de oranje zakken ophalen voor het scheiden van het kunststofafval. Breng je Saverpas mee en je kunt, tweemaal per maand, een rol uit de zakkenautomaat halen. Je vindt de automaat achterin onze winkel.

Toeristisch Informatiepunt Halderberge

De gemeente biedt je graag uitgebreide informatie aan voor een bezoek aan Halderberge. Daarom vind je o.a. in onze winkel een informatiebord waarop je info kunt vinden over wat je zoal kunt doen in de verschillende kernen. Tip: Ook leuk voor de inwoners zelf. Er is zoveel leuks, dichtbij huis, te ontdekken.