Boeken

In onze collectie vind je een uitgebreid aanbod aan boeken, van spannend tot ontspannend.

Boeken voor volwassenen

Ben je dol op lezen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij voeren een collectie boeken voor volwassenen. Zo hebben wij bijvoorbeeld de actuele Boeken top 20. Natuurlijk vind je de zeer populaire serie ‘De Zeven Zussen’ van top-auteur Lucinda Riley bij ons. Daarnaast is er ook een permanent aanbod van budgetboeken. Voor de veellezers en voor op vakantie. Mocht je een boek niet kunnen vinden bij ons dan kunnen we deze vaak voor je bestellen. We kunnen het dan snel aan je leveren.

Kinderboeken

De kinderboekencollectie heeft een breed aanbod. Van prentenboek tot voorleesboek en voor de doelgroep van peuters tot pubers. Onmisbaar zijn natuurlijk de boekenseries van ‘De Zoete Zusjes’, ‘Dagboek van een muts’, ‘Het leven van een loser’ en “De waanzinnige boomhut’.

Stripboeken

Voor de liefhebbers hebben we natuurlijk de stripboeken van onder andere ‘Suske en Wiske’. De nieuwste uitgaven vind je steeds in onze winkel. Wil je er geen missen? Dan geef je toch gewoon je gegevens door. Wij sturen je dan een bericht als de nieuwste uitgave verschijnt. Zo mis je nooit een uitgave en houd je je collectie compleet. En dat is natuurlijk altijd vrijblijvend.