Speelgoed

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan speelgoed. Voor ieder kind wat wils.

Spellen & Puzzels

Het samen spelen van een gezelschapsspel is voor velen één van de favoriete tijdsbestedingen. Met ons uitgebreide assortiment slaag je altijd, of het nu voor een klein of groter gezelschap is. Datzelfde geldt voor onze brede collectie legpuzzels van o.a. de merken Jumbo, Ravensburger en Gibsons.

Merkartikelen

De meeste bekende merken van speelgoed kom je bij ons in de winkel wel tegen. Toch zijn wij ook voortdurend op zoek naar onderscheidende merken, die mogelijk minder bekend zijn onder het grote publiek, maar wel met verrassende producten op de markt komen. We bezoeken hiervoor regelmatig beurzen in binnen- en buitenland.

Creatief

Een belangrijk onderdeel voor de ontwikkeling van een kind is creatief bezig zijn. Dat kan op vele manieren en knutselen is er één van. In onze winkel vind je heel veel meer dan alleen kleurpotloden en klei. We helpen je er graag mee. Daarnaast organiseren we ook geregeld workshops voor kinderen om kennis te maken met nieuwe knutselmaterialen.

Posca

De verfmarkers van Posca zijn op waterbasis en kun je op iedere ondergrond gebruiken. Ze zijn uitwisbaar op gladde oppervlakken en juist permanent op poreuze. Versier je sneakers, skateboard, etc. Ook superfijn als raamstiften (makkelijk te verwijderen). Zowel los verkrijgbaar als in sets. Doelgroep: van kind tot en met professional.

Verjaardagsmandjes

Deze fysieke verlanglijst in de vorm van een mand met speelgoed is dé ideale oplossing. Je kind vult een aantal weken voor het verjaardagsfeest het mandje met speelgoed wat hij of zij leuk vindt om te krijgen. Degene die uitgenodigd is kan eenvoudig kiezen en geeft nooit iets dubbel. Het cadeau valt bovendien altijd in de smaak.