Trends & Lifestyle

We proberen je steeds weer te verrassen met een uitgebreid aanbod aan woondecoratie & lifestyle.

Tassen & Portemonnees

Verwen jezelf, of iemand anders, met een leuke en trendy leren tas of portemonnee van het merk Bear Design. Zowel voor dames als voor heren.

Thee cadeau artikelen

Met de THEEtas geef je altijd een leuk en vooral origineel cadeau. Een trendy verpakking met passende tekst is gevuld met twee soorten thee, een thee-ei, een lepeltje en 25 thema-gesprekskaartjes voor een mooi gesprek. Ook verkrijgbaar in een glazen voorraadpotje.

Heerlijke geuren voor in huis

Met de heerlijke geurolie van ScentChips haal je altijd de lekkerste geuren in huis. Je kunt het gebruiken voor het verdrijven van een kookluchtje na het eten of gewoon omdat je graag een lekker geurtje in huis hebt. Voor elk seizoen en ieders smaak zit er wel een luchtje bij. Ook verkrijgbaar als geurkaars.

Klokken

Het aangeven van de tijd is maar bijzaak voor onze collectie klokken. Deze blikvangers met draaiend raderwerk zijn een lust voor het oog en ware sfeermakers aan de muur.

Onderzetters

Het is mooi meegenomen dat deze onderzetters je tafel beschermen maar het gaat om de superleuke teksten. De Brabantse teksten zijn een feest van herkenning voor velen en geven je altijd gezellige gespreksstof. Ook leuk om cadeau te geven!

Feestartikelen

Zonder versiering geen feest. Of het nu voor een verjaardag, jubileum of een andere feestelijke gebeurtenis is. Bij ons vind je altijd wel de passende aankleding.

Cadeau artikelen

Doorlopend zijn we op zoek naar leuke producten die jou in de gelegenheid stellen om met een leuk cadeau voor de dag te komen.