Puzzelboekje

75 punten: puzzelboekje

Op deze donkere dagen is het heerlijk ontspannend om te puzzelen. Woordzoekers, sudoku, kruiswoordraadsels, etc. Kies één van de puzzelboekjes t.w.v. €1,95 bij inlevering van 75 punten. 

 


Teeny TÝ

175 punten: Teeny Ty 10 cm

De kinderen zijn er dol op: stapelknuffeltjes (Teeny) van het merk TY. Bij inlevering van 175 punten heb je er al één. Leuk als beloning of als cadeautje. 

 


Sponsoring

200 punten: sponsoring van je vereniging voor € 2,50

Heb je hart voor je vereniging? Als je 200 punten gespaard hebt, kun je ervoor kiezen €2,50 door ons te laten overmaken naar je favoriete vereniging of stichting. Vraag in de winkel naar de deelnemende verenigingen en stichtingen.

 


Leesboek voor volwassene

225 punten: leesboek voor volwassenen t.w.v. € 5,95

Op een regenachtige dag lekker op de bank met een leesboek ... Heerlijk! Kies uit verschillende titels.  

 


Armbandjes Depesche zilver- of goudkleurig

250 punten: armbandjes zilver- of goudkleurig

Lever 250 van je spaarpunten in en je hebt al zo'n leuk armbandje, zilver- of goudkleurig. Stoer of juist lieflijk, je hebt keuze uit heel veel verschillende.


Crystal Art Piggy

275 punten: Crystal Art kaart met enveloppe

Houd je van het fijnere knutselwerk? Dan is dit iets voor jou! Het heet Crystal Art Diamond Painting. Versier de kaart met kleine 'diamantjes' en verstuur hem naar iemand die je dierbaar is. Inclusief enveloppe. Kies uit verschillende afbeeldingen. Oh ja, bij inlevering van 275 punten is hij gratis!


Novy cadeaubon

300 punten: kadobon Novy Heshof van €7,50

Deze aanbieding komt altijd van pas! Er worden 300 punten van je saldo afgeschreven als je kiest voor deze kadobon van €7,50.

 


Piggy app

300 punten: puzzel 2 x 500 stukjes Neuschwanstein

Gezellig puzzelen! Deze puzzels van 500 stukjes leg je in een handomdraai.


Kettinkjes Depesche zilver- of goudkleurig

300 punten: kettinkjes zilver- of goudkleurig

Deze kettinkjes zijn er in twee kleuren: goudkleurig en zilverkleurig. Ook hiervan zijn veel verschillende uitvoeringen. Voor 300 punten mag je er één uitzoeken!


Novy cadeaubon

400 punten: kadobon Novy Heshof €10,-

Ongemerkt heb je nu al 400 punten bij elkaar gespaard. Met de keuze voor een kadobon houd je voor de besteding ervan nog alle opties open. Onbeperkt geldig.

 


Puzzel Jan van Haasteren

400 punten: puzzel 1000 stukjes Jan van Haasteren

Bij 400 punten kun je kiezen voor een puzzel gemaakt door Jan van Haasteren: De Grasmaaierrace. 


Scentchips geuroliebrander

500 punten: geuroliebrander Scentchips

Met deze brander t.w.v. €16,95 verspreid je de lekkerste geuren in huis. Bijvoorbeeld als je nare kookluchtjes of sigarettengeur wilt verdrijven. Deze brander is exclusief geurolie.

 


tassen-/sleutelhanger La Jolie Maison, ster of fluffy

700 punten: trendy tassen-/sleutelhanger

Je ziet ze overal: deze trendy sleutel-/tassenhangers. Je kunt nu bij ons sparen voor de steruitvoering van het merk La Jolie Maison. Maak je keuze bij 700 punten.   

 


Rummikub Revolution

800 punten: gezelschapsspel Rummikub Revolution

Dol op spelletjes? Breid je collectie uit met deze extra versie van Rummikub. Voor 800 punten mag hij bij jou in de kast.

 


BK koekenpan

1250 punten: BK koekenpan

Een praktische besteding van je punten: lever 1250 punten in en je krijgt deze Induction Plus koekenpan van 28 cm doorsnee helemaal gratis! Ondanks wat de naam misschien suggereert, is deze pan geschikt voor alle warmtebronnen.


Exentri wallet

2000 punten: pasjeshouder van Exentri

In deze lederen pasjeshouder van Exentri kunnen maar liefst 14 pasjes! En toch blijft hij compact. Het voordeel boven andere pasjeshouders is dat je er ook bankbiljetten en kassabonnetjes in kunt bewaren. Met RFID-Block.


Piggy app

Nieuwe artikelen

Het aantal aanbiedingen wordt nog verder uitgebreid. Houd deze website dus goed in de gaten. Kijk voor de meest actuele aanbiedingen op de Piggy-app.

 
Copyright 2013 Novy Heshof | Privacyverklaring | Design by Van de lindeloof ICT