Puzzelboekje

75 punten: puzzelboekje

Het is heerlijk ontspannend om te puzzelen, overal en altijd. Woordzoekers, sudoku, kruiswoordraadsels, etc. Kies één van de puzzelboekjes t.w.v. €1,95 bij inlevering van 75 punten. 

 


Dobbelset met scoreblok

100 punten: dobbelset met scoreblok

Iedereen kent dit spelletje, dus er is altijd wel iemand in de buurt met wie je het kunt spelen. Bovendien is het makkelijk mee te nemen. Het ligt in de winkel voor €2,99, maar bij inlevering van 100 punten is het voor jou gratis.

 


Bruisbal

150 punten: badbruisbal t.w.v. €3,99

Wat ruiken die bruisballen toch heerlijk! Ze zijn zo veel mogelijk van natuurlijke materialen gemaakt (onder andere van essentiële oliën). En allemaal 100% handgemaakt. Maak je keuze bij 150 punten.   

 


Teeny TÝ

175 punten: Teeny Ty 10 cm

De kinderen zijn er dol op: stapelknuffeltjes (Teeny) van het merk TY t.w.v. €4,99. Bij inlevering van 175 punten heb je er al één. Leuk als beloning of als cadeautje. 

 


Sponsoring

200 punten: sponsoring van je vereniging voor € 2,50

Heb je hart voor je vereniging? Als je 200 punten gespaard hebt, kun je ervoor kiezen €2,50 door ons te laten overmaken naar je favoriete vereniging of stichting. Vraag in de winkel naar de deelnemende verenigingen en stichtingen.

 


Leesboek voor volwassene

225 punten: leesboek voor volwassenen t.w.v. €5,95

Op een regenachtige dag lekker op de bank met een spannend of romantisch leesboek ... Heerlijk! Kies uit verschillende titels.

 


Crystal Art Piggy

250 punten: crystal art kaart met enveloppe

Houd je van het fijnere knutselwerk? Dan is dit iets voor jou! Het heet Crystal Art Diamond Painting. Versier de kaart met kleine 'diamantjes' en verstuur hem naar iemand die je dierbaar is. Inclusief enveloppe. Kies uit verschillende afbeeldingen. Oh ja, bij inlevering van 250 punten is hij gratis (normaal: €6,99)!


Spelletje 15 Go! van Clown Games

300 punten: spelletje 15 Go!

Zijn kaartspelletjes je favoriet? Dan is 15 Go! echt iets voor jou! Het doel van dit spel is om zo snel mogelijk al je kaarten weg te spelen door de cijfers aansluitend weg te leggen. Ruil 300 punten in en je kunt dit spel t.w.v. €9,99 meenemen naar huis.


Armbandjes Depesche zilver- of goudkleurig

300 punten: drinkbeker to-go

Lever 300 van je spaarpunten in en je hebt al zo'n leuke drinkbeker to-go t.w.v. €9,95. Je kunt kiezen uit maar liefst (maximaal) 48 verschillende uitvoeringen.


Novy cadeaubon

300 punten: kadobon Novy Heshof van €7,50

Deze aanbieding komt altijd van pas! Er worden 300 punten van je saldo afgeschreven als je kiest voor deze kadobon van €7,50.

 


Hoofdtelefoon Hoco

400 punten: stereo hoofdtelefoon Hoco

Deze stereo hoofdtelefoon is geschikt voor tablets en smartphones, waardoor je je even kunt afsluiten van je omgeving. Hij kost €14,99 of is gratis bij inlevering van 400 punten.

 


Novy cadeaubon

400 punten: kadobon Novy Heshof €10,-

Ongemerkt heb je nu al 400 punten bij elkaar gespaard. Met de keuze voor een kadobon houd je voor de besteding ervan nog alle opties open. Onbeperkt geldig.

 


Puzzel Jan van Haasteren

500 punten: puzzel 1000 stukjes Jan van Haasteren

Bij 500 punten kun je kiezen voor een puzzel gemaakt door Jan van Haasteren: Eurosong Contest t.w.v. €17,99. 


GERO bestekset

750 punten: bestekset van Gero

Een praktische besteding van je punten: lever 750 punten in en je krijgt deze 24-delige bestekset voor 4 personen van Gero helemaal gratis! Je kunt kiezen uit de series Trendy, Modern of Elegant. De winkelwaarde is €24,99.


Exentri wallet

2.000 punten: pasjeshouder van Exentri

In deze lederen pasjeshouder van Exentri kunnen maar liefst 14 pasjes! En toch blijft hij compact. Het voordeel boven andere pasjeshouders is dat je er ook bankbiljetten en kassabonnetjes in kunt bewaren. Met RFID-Block.


Piggy app

Nieuwe artikelen

Het aantal aanbiedingen wordt nog verder uitgebreid. Houd deze website dus goed in de gaten. Kijk voor de meest actuele aanbiedingen op de Piggy-app.

 
Copyright 2013 Novy Heshof | Privacyverklaring | Design by Van de lindeloof ICT